Znaczenie i wykorzystanie białkowych składników serwatki
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Importance and Application of Whey Protein Components
Autor:Chrzanowska, Józefa ; Dąbrowska, Anna ; Nowak, Marek
Temat i słowa kluczowe:białka serwatkowe ; biologicznie aktywne białka ; właściwości prozdrowotne ; wykorzystanie ; whey proteins ; bioactive proteins ; health benefits ; application
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39, s. 32-51
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:
CC BY-SA 4.0