Wpływ czasu przechowywania na wybrane cechy jakościowe korzenia selera
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Influance of storing time on some of qualitative properties of celery root
Autor:Hebda, Tomasz ; Frączek, Jarosław ; Łapczyńska-Kordon, Bogusława
Temat i słowa kluczowe:seler ; przechowywanie ; jędrność ; zawartość wody ; celeriac ; storage ; firmness ; water content
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 3 (6), s. 65-77
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie ; Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: