Wpływ dodatku wybranych przeciwutleniaczy na stabilność olejowych koncentratów β-karotenu
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:The impact of antioxidants on the stability of oil concentrates of β-carotene
Autor:Dłużewska, Elżbieta ; Florowska, Anna ; Florowski, Tomasz
Temat i słowa kluczowe:β-karoten ; przeciwutleniacze ; BHA ; rozmaryn ; β-carotene ; antioxidants ; rosemary
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 3 (14), s. 22-33
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 3 (14)
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: